شما پس از سفارش سرویس به صفحه پرداخت فاکتور هدایت می شوید. روی دکمه ثبت پرداخت زده و مبلغ فاکتور را به یکی از شماره کارت های درج شده واریز نمایید . پس از واریز از رسید پرداختی اسکرین شات یا عکس بگیرید. ( دقت نمایید هنگام کارت به کارت هیچ توضیحاتی در موبایل بانک و اینترنت بانک (شرح مبدا و مقصد و..) درج ننمایید چون در صورت مشاهده این مورد، پرداخت شما تایید نخواهد شد و سرویسی به شما ارایه نمی شود)
همچنین میتوانید به منوی مالی رفته و روی گزینه فاکتورهای من کلیک کنید و به فاکتور مربوطه مراجعه کرده و مراحل بالا را انجام دهید.
حال در همین صفحه فرم ثبت فیش بانکی را بطور دقیق تکمیل نمایید:
بانک مقصد: نام بانک مقصد را انتخاب کنید ( نام یکی از بانک های درج شده ی ما که به آن پول واریز کردید)
روش پرداخت: کارت به کارت ( بطور پیشفرض انتخاب شده است)
تاریخ پرداخت: پیشفرض تاریخ روز جاری درج شده است.
تصویر رسید پرداختی: اسکرین شات یا عکس از رسید پرداختی را ارسال کنید.
شماره کارت شما: شماره کارت بانکی خود را که از آن واریز انجام دادید را وارد کنید.
در پایان دکمه ثبت فیش بانکی را برنید و صبر کنید تا فیش ثبت شده شما بررسی و تایید گردد.
توصیه می شود ثبت فیش را همان روز و بلافاصله پس از پرداخت وجه انجام دهید. در صورتی که به دلایلی موفق به ثبت فیش در همان روز نشدید دقت نمایید تاریخ پرداخت را طبق تاریخ کارت به کارت در فرم وارد نمایید.
برای مشاهده وضعیت فیش ثبت شده خود میتوانید از منوی مالی روی گزینه فیش های ثبت شده بزنید. در صورت عدم تایید و رد شدن فیش، در انتهای ردیف مربوطه روی دکمه مشاهده زده و علت رد شدن فیش تان را مشاهده نمایید. ( اینجا )
چنانچه فرم ثبت فیش به درستی تکمیل شده باشد و اطلاعات ثبت شده صحیح باشد فیش ثبت شده شما تایید خواهد شد، در غیر ایتصورت رد می شود و باید مجدد اطلاعات را بطور صحیح ثبت نمایید.
یعد از تایید فیش، اطلاعات اشتراک خریداری شده را میتوانید مشاهده نمایید. آموزش
توجه :
حتما مرورگرتان آپدیت باشد وگرنه ممکن است دکمه ثبت فیش فعال نشود یا موفق به ثبت فیش نشوید. در صورت بروز این مشکل از مرورگر دیگری استفاده کرده یا مرورگر فعلی را آپدیت نمایید
حجم اسکرین شات ارسالی نباید بیشتر از 2 مگابایت باشد. در برخی موبایل بانک ها رسید پرداخت دارای تصاویر یا ویدیوی تبلیغاتی است که باعث افزایش حجم اسکرین شات می شود که باید قسمت تبلیغات را برش داده و کات نمایید